П`ятниця
03.05.2024
18:01
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Родниківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


10:20
У велику Країну знань

У велику Країну знань

         З приходом осені настає одна з найочікуваніших подій для кожного з нас – малиновим відлунням скликає до школи дзвоник. Свої двері школярам відкрила і Родниківська гімназія Плосківвського ліцею. На урочисту лінійку, присвячену Дню знань, зібралося багато людей – вчителі, батьки, учні, рідні. Та найбільше тут чекали на головних винуватців свята – дванадцятьох першокласників.

         Найперше звучали закличні акорди торжества – Державний Гімн і палкі привітання ведучих. Відтак, у супроводі випускників гімназії вийшли рядочками першокласники зі своєю вчителькою – Н. М. Калабішка і класним керівником – 9 кл. Г. В. Пичкар. До присутніх звернувся завідувач гімназії  Ю. Ів. Полончак, вітаючи з початком нового навчального року, бажаючи всім  успіхів : дітям- у навчанні, педагогом – у праці, а батькам – унайкращій на землі місії – виховання  та підготовці до самостійного життя своїх дітей.

         До слова запросили і заступника завідувача гімназії М. М. Кужіль та настоятеля Родниківської православної церкви отця Володимира, які побажали першокласникам позитивних вражень від зустрічі з першим вчителем, однокласниками та вірними друзями.

         Випускникам – бути амбітними, цілеспрямованими, рішучими задля досягнення омріяних вершин.

          Першокласники і випускники гімназії порадували присутніх гарним декламуванням віршиків вивчених до свята, співочими талантами.

           І ось, нарешті, мелодія першого дзвоника сповістила: похід в Країну знань розпочато! Відтак, веселі і щасливі школярі після завершення урочистої лінійки розійшлися по класах, аби дослухатися до теми першого уроку (для молодшої ланки – «Це наша Україна», для старшокласників «Ми українці: честь і слава незламним!»

           Лишається констатувати – свято мудрості і знань у Родниківській гімназії Плосківського ліцею вдалося на славу!

            Тож нехай цей навчальний рік відкриє перед учнями нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

                    

 

Переглядів: 222 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту