Неділя
28.04.2024
21:08
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Родниківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


22:51
Тиждень початкової школи

З 22 по 26 листопадв 2021р. у гімназії проходив Тиждень початкових класів. Метою проведення Тижня було стимулювання школярів до пошуку додаткових матеріалів із запропонованих тем,формування навички спілкування, розвитку творчого мислення, розширення кругозору учнів. Всі вчителі творчо і відповідально підійшли до підготовки і проведення заходів Тижня. Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні види діяльності вчителів, учнів та батьків, були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини. Вже перший день Тижня був насиченим та цікавим Відкриття розпочалося з розміщення оголошення про Тиждень початкової школи, демонстрації відео У 1-класі (вчитель Мориляк В.В. )пройшов урок ЯДС на тему"Де живе вода"?Ранкова зустріч" Знайомство з краплиною води"

     

У 2 класі вчителем Арендаш Діаною Едуардівною було проведено урок з ЯДС на тему " Пригода 4. Млинці й смачне паливо (за твором Наталі Чуб "Цікаві правила дорожнього руху")". Метою даного уроку було вчити учнів розповідати, про що текст, відповідати на запитання за змістом прочитаного; пояснити значущість уважного ставлення до інших та потребу подивитися на річ по-різному; спонукати дітей розповідати про власні почуття та емоції від прослуханого та побаченого.

  

На другий день був проведений (Калабішка Н.М.) відкритий урок у 4 класі " Як зберегти своє здоров'я?"

   

23 листопада учні 2 класу разом із Лізанець Г.Д. виготовили рекламний плакат "Моє Закарпаття"

.   

25 листопада у 3 класі було проведено урок з ЯДС на тему "У хлібині праця багатьох. Як зернятко перетворюється на хліб?" вчителем Николин М.В. Метою даного уроку було формувати уявлення дітей про те, який шлях долає зерно, щоб стати хлібом; закріпити знання назв професій людей, які вирощують і виготовляють хліб; закріпити знання про культурні зернові рослини;виховувати любов та бережливе ставлення до хліба, пошану до хліборобської праці, естетичний смак.

 

Також у цей день був проведений (Воронич Т.Й.) відкритий урок у 2 класі з Інформатики.

   

26 листопада учні 3 класу під керівництвом Шипович М.Ю.  залюбки працювали у "Казковій майстерні" з LEGO

   

 

 

 

Переглядів: 178 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту