Понеділок
06.05.2024
02:41
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Родниківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:14
Щедрий Новий рік

Щедрий Новий рік зі святом Рождества Христового завітав до учнів Родниківської гімназії Плосківського ліцею. Учні, батьки і  педагогічний колектив щиро дякують голові Полянської ОТГ Івану Івановичу Дрогобецькому та начальнику освіти Петру Івановичу Лізанцю за новорічні подарунки і привітання з новорічними святами.

Водночас і ми  вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо нових професійних звершень, щастя та божої благодаті вам і вашим родинам, сімейного затишку, міцного здоров'я, мирного неба над головою.

Розпочали свято "звіздарі", діти з саморобними зірками та вертепи. Дійовими особами у бетлигемів були пастирі, дід, баба, ангели та дівчата.

  Колядники мали цілу театралізовану виставу. Всі одягнуті в різнобарвні шати, залежно від ролей. До класу спочатку заходить  старший пастир і розповідає про диво, яке він з братами бачив у Віфліємі. За ним заходять ще троє пастирів і співають "Дивная новина".   А далі на повні груди, акцентуючи увагу на важливих моментах колядники співають  "Рожденство твоє Христе Боже наш" колядку, у якій коротко у хронологічному порядку оспівуються основні події, пов'язані з народженням Христа. 

Потім з'являється  дідо у кожусі, зі строкатою бородоюй вусами і розповідає, що вже багато років на світі прожив, а такого дива ще не бачив.

Під кінець заходять ангели з хатою-вертепом, у якій народився Ісус. Усі підхоплюють і спвають колядку  "Хай Ісус, мале дитя" і  бажаючи всім у доброму здоров'ї  ще кращих дочекатися наступного Нового року.

Колядники роздали дітям новорічні подарунки.

Учасники вертепу привітали педагогічний колектив, кухарів шкільної їдальні, техперсонал і всіх працюючих в гімназії.

Усі повеселилися на славу. Така піднесена атмосфера - результат злагодженої роботи заступника завідувача по навчально-виховній роботі  Кужіль Марії Михайлівни та педагога організатора Йовбак Наталії Михайлівни.

               

 

Переглядів: 254 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту