Неділя
05.05.2024
23:55
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Родниківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:59
Інформаційно-правова година

Інформаційно-правова година в Родниківській ЗОШ

І-ІІ ступенів

      З нагоди Дня прав людини, який щороку відбувається 10 грудня, з метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти учнів, набуття необхідного рівня правових знань в Родниківській ЗОШ І-ІІ ст. проведено інформаційно-правову годину з участю спеціалістів обласного управління юстиції:

  • Головний спеціаліст головного територіального управління юстиції  у Закарпатській області - Пивовар Ганна Володимирівна.
  • Начальник відділу право просвітництва та взаємодії з суб'єктами Мукачівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Пилипчинець Мирослава Іванівна.
  • Голова Громадської організації «Правозахист  Україна»-  Шетеля Василь Юрійович.
  • Учасник:Всеукраїнського конкурсу проектів «Мої  права – моє життя» - Шетеля Василь Васильович  учень 8-А класу Свалявської ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів.

      Цей день покликаний привертати увагу світової спільноти до проблем охорони здоров'я дітей боротьби з експлуатацією дитячої праці, позбавлення прав дитини на освіту, дозвілля захисту від фізичного та психічного насилля.

      За роки незалежності Україна спромоглася прийняти законодавство щодо охорони дитинства та Конвенцією ООН. В нашій державі Конвенція діє з 27 вересня 1991 року. Однак це не вирішує остаточно всіх проблем, котрі вимушені переживати наші діти.

     Адже дитина - це чи не найважливіша  ланка суспільства. Ці  молоді люди в майбутньому будуть керувати державою та закладати нові еталони для тогочасного суспільства.

     На виховному занятті були присутні-директор школи (вчитель історії та правознавства) Ю. І. Полончак, заступник директора школи – М. М. Кужіль, педогог – організатор - Н. М. Йовбак,  класні керівники – Т. В. Бомбушкар, Я. І. Матушак  та  учні 8-9 класів. Заняття пройшло дуже цікаво, плідно.  Гості у співбесіді з учнями були задоволені їх активністю, багажем знань про їх права та обов'язки навички самостійно знаходити вихід з різних життєвих ситуацій.

     Фахівцям управління юстиції  дирекція школи висловила щиру подяку від учнів і вчителів школи за змістовно проведений захід та ініціювали проведення таких зустрічей частіше.

  

 

Переглядів: 332 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту