Четвер
02.05.2024
23:18
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Родниківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:49
День безпечного Інтернету

“ЩОБ ЗАПОБІГТИ ВСІМ ТИМ НЕБЕЗПЕКАМ, ЯКІ ОЧІКУЮТЬ ВАС В ІНТЕРНЕТІ, НЕОБХІДНО НАВЧИТИСЯ ПРАВИЛЬНІЙ ПОВЕДІНЦІ ТА БЕЗПЕЧНИМ КОРИСТУВАННЯМ СУЧАСНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ …”

05.02 відзначається Міжнародний день безпечного Інтернету. В рамках цього свята вчителем інформатики Бомбушкар Т. В.в нашій школі були проведені уроки тренінги у 5-9 класах, на яких учні ознайомились з сайтом On-ляндія — це казкова країна, де діти почувають себе захищеними. Вони можуть дізнатися, як правильно користуватися перевагами Інтернету. Учні переглянули фільм «Інтернет очима дітей». Протягом тренінга діти були активними, розповідали різні історії, які пов’язані з безпекою в Інтернеті. В кінці кожного уроку школярі отримали пам’ятки «Кодекс поведінки в он-лайні».

Школярі взяли участь в анкетуванні «Рівень поведінки в Інтернеті». Після опрацювання результатів ми зробили висновок, що переважна більшість не зловживає Інтернетом, і лише одиниці є звичайними користувачами, але іноді надовго затримуються біля комп’ютера. Приємно відзначити, що жоден учень не попав у ризикову категорію залежності від віртуального світу.

Кожен мав змогу написати скарги та пропозиції і вкинути в торбину «Безпека Інтернету», яка знаходилась у кабінеті інформатики.

Учні 1-4 класів взяли участь у флешмобі, а вчителі та вихователі ГПД молодших класів провели бесіду на тему «Я – за безпечний Інтернет », а також переглянули і обговорили мультфільм «Найжахливіший тиждень для Петрика»

З метою пропагування ідей безпечного доступу дітей та молоді до Інтернет-ресурсів, ознайомлення вчителів з проблематикою безпеки дітей в Інтернеті, а також популяризації важливості теми on-line безпеки з вчителями було проведено тренінг на тему «Навчимось користуватись важливим і потрібним».
Сподіваємось, що учні нашої школи будуть використавувати Інтернет розумно і безпечно!!!


         

Переглядів: 252 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Друзі сайту