Четвер
02.05.2024
11:37
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Родниківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


00:43
ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

6 лютого 2018 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай:кращий Інтернет починається з тобою».

Ми живемо в епоху інформаційних технологій, які увійшли у життя кожного з нас. Ніхто не заперечуватиме, що тепер Інтернет відіграє важливу роль у житті людей. Просто вражає, скільки часу у нас забирає Інтернет.

При цьому діти потрапили в Мережу значно раніше за дорослих. У наш час сучасна молодь вільно володіє можливостями Інтернету та мобільними телефонами, а школярі, можливо, не розуміють, як без цього жив світ 20 років тому.

Розвиток сучасної глобальної мережі Інтернет дав поштовх у розвитку різного виду страхів для дітей та їхніх батьків.

На даний час Інтернет переповнений відео - та фотоматеріалами сумнівного харак­теру. Ні для кого не секрет, що там безкоштовно можна знайти інформацію будь-якого змісту, на­віть інструкцію з виготовлення вибухівки.

Сумна статистика криміналістів свід­чить, що зростання агресивної поведінки молоді безпосередньо пов'язана із система­тичним переглядом сайтів в мережі Інтер­нет, які демонструють злочинні, агресивні дії (про вбивства, побиття та знущання над людьми).

Серед молоді стало дуже популярним та­ке заняття, як знімати на мобільний телефон побиття та знущання, які відбуваються в школі, у дворі, та викладати їх в Інтернеті.

Якщо в реальному житті підліткові важ­ко знайти однодумців щодо якогось «не­зручного» питання, то в мережі охочих обго­ворити будь-які незручності можна знайти швидко і багато. Вшколі було проведено вчителем інформатики (Бомбушкар Т. В.) виховні години з учнями 5-7 класів "Віртуальна подорож в країну ІНТЕРНЕТ", а з учнями 8-9 класів бесіду на тему «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою». Учнями було переглянуто  і обговорено відео. В початкових класах (Полончак Н. М.) з учнями проведено бесіди на тему "Інтернет безпечно чи ні?". Практичний психолог Воронич Т.Й. провела аз учнями анкетування на тему "З комп'ютером - на ти".

Переглядів: 283 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів записів

Друзі сайту